Viaconto

Viaconto - ansök om lån även om du har en betalningsanmärkning

Viaconto – snabblån på nätet

Viaconto ingår i en företagsgrupp som startades i Lettland och som under flera års tid har bedrivit kreditverksamhet. Deras affärsidé är att erbjuda sina kunder lån på små belopp, något som kan vara praktiskt ifall man inte har råd med hyran en månad eller om man drabbats av en oväntad utgift. Eftersom lånen är så pass små har de också korta löptider, något som gör att en del får problem att betala tillbaka pengarna. Det rekommenderas därför att man alltid bör ha en realistisk bild av sin framtida betalningsförmåga innan man ansöker om ett lån. Viaconto skiljer sig från många andra långivare eftersom de även erbjuder de med betalningsanmärkningar en chans att ta ett lån. För att låna pengar besöker man företagets hemsida.

Ta ett lån hos Viaconto

De flesta har möjlighet att få ett lån beviljat av Viaconto. Det finns dock vissa grundläggande krav som alltid måste uppfyllas för att ett lån ska bli aktuellt. Det mest grundläggande kravet är att man ska ha fyllt 18 år, något som för övrigt gäller oavsett vem långivaren är. Man måste vidare vara svensk medborgare och ha ett bankkonto hos en svensk bank. För att låna pengar hos Viaconto måste man också ha en fast inkomst. Hur stor inkomsten måste vara avgörs av hur mycket pengar man behöver låna.

Låna hos Viaconto trots betalningsanmärkning

De flesta långivare lånar aldrig ut pengar till den som har en betalningsanmärkning. Detta gäller dock inte för Viaconto som ibland lånar ut pengar ändå, förutsatt att man uppfyller övriga nödvändiga krav. En regel är dock att man inte får ha drabbats av fler än två betalningsanmärkningar under de senaste två åren. Ta alltid reda på hur hög räntan för ditt lån blir. För att se aktuella räntor och avgifter som Viaconto tar ut kan man gå in på deras hemsida där samtliga villkor står.