Thorn

Thorn – låna via internet

Thorn erbjuder sina kunder mindre lån utan säkerhet. Man ansöker genom att gå in på deras hemsida och fylla i önskat lånebelopp. Efter att ansökan skickats in kommer den behandlas och Thorn genomför sedan också en sedvanlig kreditprövning för att se om den ansökande har några betalningsanmärkningar. I det fall man har en betalningsanmärkning eller en allmänt dålig betalningshistorik kan det bli mycket svårt att få sitt lån beviljat. När ansökan har gått igenom och man blivit beviljad ett lån hos Thorn får man välja hur lång tid man vill ha på sig att betala tillbaka lånet.

Hur mycket kostar lånet hos Thorn?

Hur mycket ett privatlån hos Thorn kostar avgörs bland annat av hur lång löptid man väljer på lånet. Ju längre tid som Thorn måste ligga ute med pengarna, desto högre blir ofta räntan. Det som framförallt bidrar till hur hög ränta du måste betala på lånet är dock din kreditvärdighet. Om man inte har en fläckfri historik tar alltid långivaren på sig en större kreditrisk, vilket innebär att de måste ta ut en högre ränta. Notera också att Thorn precis som många andra långivare tar ut en uppläggningsavgift. För att se exakt hur hög den nuvarande räntan är när det gäller lån hos Thorn så bör man besöka deras hemsida. Där kan man också fylla i en låneansökan, samt ta reda på exakt hur villkoren ser ut.

Thorn - en långivare på nätetKan man betala tillbaka lånet i förtid?

Ja, man kan alltid betala av sitt lån innan avtalstiden har löpt ut när man lånar hos Thorn. Även om det finns exempel på låneinstitut som tar ut en extra avgift när man betalar av på sitt lån i förtid tillhör detta inte vanligheterna. Om man däremot är sen med inbetalningarna så kan man bli debiterad en förseningsavgift. Se därför alltid till att du inte lånar mer än du klarar av att betala tillbaka inom avtalstiden.