Smspengar

Smspengar erbjuder små privatlån

Smspengar är ett svenskt företag som är baserat i Uppsala. Det har funnits på kreditmarknaden sedan 2007 och beviljat lån till över 60 000 kunder. Företagets affärsidé är att tillhandahålla mindre privatlån till sina kunder. Man kan ansöka om ett lån genom antingen sms, telefon eller internet och får direkt besked om huruvida man blivit beviljad lånet eller inte. Detta kan vara ett praktiskt sätt att gå till väga för att täcka en plötslig utgift, men man måste också vara säker på att man verkligen kan betala tillbaka hela lånet i tid.

Smspengar – vilka villkor gäller?

Villkoren för den här typen av små privatlån kan variera väldigt mycket mellan olika långivare. Det händer också att räntorna förändras ganska kraftigt från tid till annan. När det gäller Smspengar så är det enklaste sättet att få reda på hur mycket ett visst lån kostar att gå in på deras hemsida. Där kan man fylla i detaljer kring lånet, som till exempel hur mycket pengar man behöver låna. I samband med att man ansöker om att låna pengar blir man också uppringd av företaget för att bekräfta att man verkligen vill ta ett lån.

smspengar beviljar små lån till dig med god kredithistorik

Vad krävs för att bli beviljad ett lån?

För att bli beviljad ett lån hos Smspengar så krävs det att man har en god kredithistorik. Om man tidigare har tagit ett lån hos företaget men inte har betalat tillbaka pengarna i tid så kommer man antagligen att bli nekad ett lån. Detsamma gäller om man har en allmänt dålig kredithistorik eller om man inte uppnått rätt ålder. Om man kvalificerar sig för ett lån får man information om detta inom kort. På hemsidan kan man se när man kan få pengarna utbetalda, något som beror på vid vilken tidpunkt man ansöker. Ansöker man under deras öppettider så har man ofta pengarna på kontot direkt.