Onea

Onea – kreditgivare på nätet

Onea - kreditgivare på nätet

Hos Onea kan man låna mindre summor pengar under kortare tidsperioder. Det är en tjänst som främst används av personer som behöver täcka mindre utgifter som kanske dykt upp plötsligt. Man behöver ingen säkerhet för att kunna ta ett lån hos Onea, utan samtliga lån är så kallade blancolån. Onea är en del av 4finance Group som bedriver utlåningsverksamhet i flera länder i både Europa och Nordamerika.

Hur gör man för att ta ett lån hos Onea?

För att ansöka om ett lån hos Onea besöker man deras hemsida där man registrerar sig. Registreringen görs bara första gången man ansöker om ett lån för att se så att man uppfyller alla nödvändiga krav. Kraven för att få låna hos Onea är bland annat att man har en ålder på minst 20 år, är svensk medborgare och att man klarar en vanlig kreditprövning. För att klara kreditprövningen bör man inte ha några betalningsanmärkningar samt ha tillräcklig ekonomisk förmåga att kunna betala tillbaka hela lånet inom den utsatta tiden. När registreringen är avklarad behöver man bara identifiera sig med BankID eller e-legitimation.

När får man pengarna på kontot?

När man har registrerat sin profil hos Onea kan man börja låna pengar. Detta görs genom att man väljer hur mycket man vill låna samt hur lång tid man vill ha på sig för att betala tillbaka hela beloppet. Om man föredrar att prata med en handläggare över telefon är detta också möjligt. Man har pengarna på kontot inom kort från det att ansökan har beviljats. Om man har ett konto hos Nordea går det normalt sett på bara några minuter, medan det kan ta lite längre tid om man är kund hos en annan bank. För att få reda på den exakta räntan för lånet, samt vilka avgifter som tillkommer besöker man med fördel Onea på nätet.