Nettofinans

Nettofinans – en del av Mobillånkoncernen

Nettofinans är ett företag som tillhandahåller små lån med varierande löptider. Företaget är en del av Mobillånkoncernen och skiljer sig från andra aktörer på snabblånemarknaden genom att de erbjuder ett flertal olika återbetalningstider. Man kan också välja exakt hur mycket pengar man vill låna av Nettofinans. Man ansöker enklast genom att gå in på företagets hemsida.

Ansök om lån gratis hos Nettofinans

Hur ansöker man om ett lån hos Nettofinans?

För att ansöka om ett lån hos Nettofinans besöker man deras hemsida och väljer hur mycket pengar man är intresserad av att låna. Efter att man fyllt i sina personuppgifter godkänner man låneavtalet. Där får man bland annat reda på vilken ränta man kommer få samt vilka de övriga villkoren för lånet är. När man godkänt avtalet signerar man med sin e-legitimation. Man får omedelbart ett så kallat preliminärt besked om huruvida man blivit beviljad lånet eller inte. Inom 24 timmar återkommer Nettofinans kundtjänst med det slutgiltiga beskedet, men först måste de ta en kreditupplysning på den ansökande.

Vad innebär en kreditupplysning?

Nettofinans tar, liksom alla andra låneinstitut, alltid en kreditupplysning av den som vill låna pengar. Denna finns till för att långivaren ska kunna skapa sig en bild av hur den ansökandes ekonomiska situation ser ut idag och hur den har sett ut tidigare. I det fall man någon gång har drabbats av en betalningsanmärkning är det ofta mycket svårt att bli beviljad ett lån eftersom detta har en stor påverkan på det allmänna kreditbetyget. Om man däremot alltid har betalat tillbaka sina lån och aldrig fått en betalningsanmärkning har man stor chans att få ett bra kreditbetyg. Även den nuvarande betalningsförmågan utvärderas i samband med kreditbedömningen. För den som undrar mer om vilka villkoren för ett lån hos Nettofinans är går det bra att besöka deras hemsida. Där kan man också ta del av hur räntorna och löptiderna normalt sett ser ut.