Nanoflex

Nanoflex – snabblån utan säkerhet

Nanoflex erbjuder så kallade snabblån till alla mellan 20 och 70 år. För att kunna ta ett lån hos Nanoflex måste man ha en årsinkomst på minst 50 000 kronor och sakna betalningsanmärkningar. Man kan välja mellan flera olika löptider för sitt lån.

Nanoflex - ansök om lån utan kostnad

Hur ansöker man om ett låna hos Nanoflex?

För att ansöka om ett snabblån går man in på Nanoflex webbsajt. Man fyller i deras ansökningsformulär och skickar detta. Nanoflex måste därefter gå igenom ansökan och kontrollera att den som söker är kreditvärdig. Inom 15 minuter blir man kontaktad av kundtjänst som meddelar huruvida man blivit beviljad lånet eller inte. Telefonsamtalet fungerar också som en bekräftelse på att man verkligen vill låna pengar och att man är den man utger sig för att vara. När allt är klart sätts pengarna in på den ansökandes konto. När man ansöker om ett lån innan kl 14.00 på en bankdag får man pengarna utbetalda samma dag. Om ansökan genomförs efter 14.00 har man oftast pengarna dagen efter. För den som hellre ansöker via telefon går även detta bra att göra.

Vilka får avslag på ansökan?

Om man inte blir beviljad ett lån hos Nanoflex kan det bero på att man inte uppfyller alla grundläggande krav. Dessa är att man inte har ett skuldsaldo hos Kronofogden eller några betalningsanmärkningar, samt att man är folkbokförd i Sverige och har fyllt minst 20 år. Om man uppfyller dessa krav men ändå inte blir beviljad ett lån kan det bero på att man inte är kreditvärdig. Det kan också vara så att man redan har ett lån hos Nanoflex, eller att man har för många utestående lån hos andra aktörer. Att ansöka om ett lån är alltid gratis så man förlorar aldrig något på att ansöka. Aktuella räntor och utförliga villkor går att läsa om på Nanoflex hemsida. Man kan också kontakta kundtjänst via telefon.