Myloan

Myloan – en av Sveriges största låneförmedlare

Myloan - jämför lån på nätet

Myloan är en internetbaserad tjänst som gör det möjligt för kunden att jämföra olika lån med varandra. Det är fortfarande många som inte känner till att lånevillkoren hos de olika aktörerna på marknaden kan variera mycket, vilket gör att man ibland får betala mer för ett lån än vad man borde. Myloan låter bankerna tävla om att ge dig så bra lånevillkor som möjligt vilket kan innebära att man sparar pengar på lång sikt. För att ansöka om ett lån kan man antingen besöka företagets hemsida alternativt kontakta dem via telefon. Myloan har funnits sedan 2010 och är en del av företaget Insplanet AB.

Vad kostar det att använda Myloan?

Att använda Myloan är helt kostnadsfritt. Bankerna betalar ut provision till företaget när en kund väljer att låna hos dem efter att ha använt Myloans tjänster. Man kan alltså se det som att bankerna använder Myloan för att göra reklam för sina tjänster, samtidigt som det innebär att kunderna får möjlighet att låna till så låg ränta som möjligt.

Hur ansöker man om ett lån?

För att ansöka om ett lån via Myloan går man in på deras hemsida och anger hur mycket man vill låna. När en bank sedan ger ett bud blir man meddelad om detta via e-mail. Man får alltid svar på sin ansökan inom 24 timmar. När en bank har beviljat dig ett lån får du ett SMS, och du väljer sedan om du vill ta lånet eller om du vill avstå. Man har alltid möjlighet att jämföra flera erbjudanden från olika banker innan man bestämmer sig. När man har valt ett särskilt lån får man alla papper hemskickade. Man skriver sedan under dessa och skickar tillbaka dem till banken. Normalt sett får man sedan pengarna utbetalda inom några bankdagar från det att banken tagit emot det påskrivna låneavtalet.