L´easy

L´easy – betala för din produkt i omgångar

L´easy är ett företag som säljer en mängd olika produkter och erbjuder flera olika betalningslösningar. Företaget startades i mitten av 80-talet av en student i Danmark men fick sitt nuvarande namn först 1992. Efter att ha nått stora framgångar i Danmark startade man verksamheten i Sverige 1998. Idag finns L´easy också i Norge och Holland.

L´easy låter dig delfinansiera ditt köp

Vad kan man handla hos L´easy?

L´easy erbjuder idag en mängd olika produkter. Du hittar datorer, TV-apparater och vitvaror i deras breda sortiment, och du kan betala för produkterna på flera olika sätt. Det som företaget blivit känt för är att de erbjuder sina kunder att dela upp betalningen för en produkt över en viss tid. De erbjuder sig också att åka hem till kunden och installera det som man har köpt.

Hur finansierar man sitt köp?

Man kan alltid välja att betala hela köpet på en gång genom kontant betalning. För den som kanske inte kan täcka hela köpet direkt finns dock alltid möjligheten till delfinansiering. För att betala för köpet i omgångar så väljer man först och främst hur mycket man är beredd att betala varje månad. Hur lång tid man vill ha på sig för att betala hela summan bestämmer man själv mot bakgrund av hur stora månadsinbetalningar man vill göra. Priset inkluderar alltid att du får din produkt levererad till din bostad samt installerad av personal från L´easy. För att kunna betala för din produkt i omgångar görs en sedvanlig kreditupplysning så att L´easy kan säkerställa att du verkligen kommer kunna betala för det du har köpt. För att få information om vilka villkor som gäller, samt vilken typ av ränta du kommer få betala kan du besöka företagets hemsida. Där kan du också få en översikt över vilka produkter företaget erbjuder för tillfället, samt vilka priserna är.