Lånbutiken

Lånbutiken – mångsidigt utbud av sms-lån

Lånbutiken erbjuder flera sorters sms-lån

Lånbutiken erbjuder flera olika typer av så kallade sms-lån eller mikrolån. Denna typ av lån tar många när de måste täcka en oförutsedd och plötslig utgift på några tusen kronor, som de kanske inte har råd med för tillfället. Genom att då ta ett sms-lån så kan man skjuta betalningen på framtiden och eventuellt klara sig ur en ekonomisk knipa. Tyvärr är det många som missbedömer sin framtida ekonomiska situation och får svårigheter att betala tillbaka de pengar som man har lånat. Det kan också vara så att långivaren inte har varit helt öppen med hur mycket lånet kostar, och man blir kanske debiterad en extra avgift som man inte var förberedd på. För att undvika sådana situationer bör man bara låna pengar hos seriösa aktörer som har ett gott rykte. Det är också viktigt att man verkligen kollar igenom vad lånekontraktet säger när man skriver på detta. Lånbutiken säger sig vara helt öppna med vilka villkoren för lånen är och aldrig luras med några dolda kostnader för sina lån.

Olika lån från Lånbutiken

Lånbutiken erbjuder ett flertal olika sorters sms-lån och menar själva att de har ett mångsidigare urval än alla andra aktörer på marknaden. På deras hemsida kan du se exakt hur mycket pengar du kan låna och hur lång löptiden för lånet blir. Det är också där du ansöker om lån. För att ta ett lån hos Lånbutiken måste du ha fyllt 20 år och inte ha några betalningsanmärkningar. Man måste också ha en allmänt sund betalningshistorik. Första gången man tar ett lån hos Lånbutiken behöver man bara betala uppläggningsavgift och kapitalbelopp, resten av lånet är helt räntefritt.

Om Lånbutiken

Lånbutiken är en del av Risicum Capital AB, som i sin tur är en del av Dollar Financial Group, ett stort konsumentkreditföretag som bedriver verksamhet i tio länder.