Kundfinans

Kundfinans – SMS-lån med korta löptider

Kundfinans är en långivare som erbjuder privatpersoner i Sverige så kallade SMS-lån. Dessa lån benämns ibland också som mikrolån eftersom det rör sig om små summor pengar som man får tillgång till snabbt. En annan sak som utmärker de här lånen är att den effektiva räntan ofta är väldigt hög och att löptiderna för lånen är mycket korta.

Vad krävs för att låna hos Kundfinans?

För att låna pengar hos Kundfinans måste man uppfylla vissa krav. Ett av dessa är att man måste vara minst 21 år gammal för att ta ett SMS-lån oavsett vilken summa det rör sig om. Man får heller inte ha några betalningsanmärkningar eller några skulder. Vidare så krävs det att man har en fast inkomst och ett svenskt bankkonto. Kundfinans genomför alltid en vanlig kreditupplysning på den som vill ansöka om ett lån hos dem. Detta för att försäkra sig om att låntagaren kommer att kunna betala tillbaka hela det lånade beloppet inom den på förhand bestämda tiden. Denna kreditupplysning är inte offentlig och ingen information om kreditvärdighet kommer att lämnas ut till någon annan. Det är viktigt att man verkligen betalar tillbaka alla pengar i tid eftersom ärendet annars riskerar att gå vidare till inkasso eller i värsta fall till kronofogden. Detta gör att chanserna till framtida lån minskar dramatiskt.

Kundfinans tillhandahåller sms lån

Hur ansöker man om lån hos Kundfinans?

Man ansöker om lån på Kundfinans hemsida. Det är möjligt att ansöka dygnet runt, men pengar kan endast betalas ut under företagets öppettider. Där kan man se exakt hur mycket pengar man har möjlighet att låna och vilken räntan är. Det är viktigt att man är säker på att man kan betala tillbaka de pengar man lånat, eftersom man annars riskerar att hamna i ekonomiskt trångmål. Var noggrann med att alltid fråga långivaren om den exakta kostnaden för lånet så att du vet vad som gäller.