Ferratum

Ferratum – specialist på mikrolån

Ferratum är en långivare som erbjuder små lån på ett snabbt och säkert sätt. Det som utmärker denna långivare är att man utan krångel kan ta ett mindre lån för att täcka ett plötsligt behov. Denna typ av lån har kommit att kallas för SMS-lån eftersom det i vissa fall räcker med att man skickar ett SMS till långivaren för att få pengarna på kontot. Eftersom den här typen av lån inte kräver att man lämnar något i säkerhet, så kan räntorna ibland vara högre. Det gäller därför att man väljer en kreditgivare som har lång och gedigen erfarenhet av att låna ut pengar och som är öppen med exakt vad ditt lån kommer att kosta.

Hur går låneprocessen hos Ferratum till?

Att låna pengar genom Ferratum är mycket enkelt och går väldigt snabbt. Processen består av fyra steg. Det första du måste göra är att bestämma dig för hur mycket pengar du behöver låna samt att genom ett SMS identifiera dig själv. Efter det så måste du bekräfta ditt lån och godkänna låneavtalet. I det fall Ferratum beviljar dig som låntagare får du ett SMS som bekräftar detta, varpå pengarna direkt sätts in på ditt bankkonto.

Ferratum - snabba och säkra mikrolån

Vad är räntan för mitt lån?

När du lånar pengar av Ferratum får du alltid reda på exakt hur mycket lånet kommer att kosta, samt hur hög räntan är. När det gäller SMS-lån och mikrolån är den effektiva räntan alltid väldigt hög, eftersom löptiderna för lånet ofta är mycket korta. Detta innebär att årsräntan är hög, men att den faktiska kostnaden för lånet inte nödvändigtvis är det. Ferratum erbjuder inte bara mikrolån, utan du har också möjlighet att ta så kallade privatlån. Denna typ av lån består ofta av lite högre summor pengar, medan ett mikrolån ofta är på alltifrån några hundralappar upp till några tusen kronor.