Easy Credit

Easy Credit - små och snabba lån

Easy Credit – specialist på mikrolån

Easy Credit startades år 2006 och var då en av de första långivarna i Sverige som riktade in sig på små lån, ibland också kallade mikrolån eller SMS-lån. Sedan dess har det tillkommit en mängd olika långivare som specialiserat sig på denna typ av mindre lån. Gemensamt för alla är att de gjort det enklare för folk att låna pengar och få in pengarna på kontot snabbt. Alla långivare är dock inte seriösa, vilket gör att det kan dyka upp oväntade avgifter efter att man skrivit på ett lånekontrakt. Easy Credit är ett exempel på en långivare som inte använder sig av dessa dolda avgifter utan är öppna med exakt vad ditt lån kommer att kosta innan du skriver på några papper.

Små lån med kort löptid

Lånen som Easy Credit ger är små och har korta löptider. Detta innebär att du mycket snabbt kan låna en mindre summa på några tusenlappar, för att sedan betala tillbaka pengarna inom någon månad. Du kan i viss utsträckning själv välja hur lång löptiden och hur stort lånet ska vara. Vilken ränta du får beror bland annat på just dessa två faktorer.

Easy Credit är en av Sveriges största långivare

Easy Credit har över 70 000 kunder och har dessutom öppet alla dagar i veckan. Eftersom företaget har varit verksamt i Sverige så pass länge har de ovanligt lång erfarenhet av mikrolån och har fått ett rykte om sig att vara pålitliga och seriösa. På deras hemsida kan du snabbt se hur mycket en viss typ av lån skulle kosta dig, samt när du måste betala tillbaka pengarna. Alla som tar ett lån bör så klart vara medvetna över vad lånet kostar och hur stor räntan kommer att bli, eftersom man annars riskerar att inte kunna betala tillbaka pengarna. Detta kan ge en betalningsanmärkning och minska chanserna till framtida lån.