Credento

Credento privatlån – ett lån utan säkerhet

Credento - små lån stora möjligheter

Credento är namnet på ett privatlån som utfärdas av TF Bank, ett företag som grundades 1987 i Borås. Credento privatlån gör det möjligt för privatpersoner att låna en mindre summa pengar som kan användas till att täcka en plötslig utgift. När man tar ett lån hos Credento behöver man inte oroa sig över att drabbas av avgifter, eftersom det varken finns aviseringsavgifter eller uppläggningsavgifter. Man behöver heller inte lämna något i säkerhet eftersom det rör sig om ett så kallat blancolån.

Hur ansöker man om lån hos Credento?

Man ansöker om Credento privatlån genom att besöka deras hemsida. Där fyller man i ett formulär och får sedan ett omedelbart besked om huruvida man är kvalificerad för ett lån eller inte. I det fall man blir godkänd får man ett låneavtal skickat till sin adress. Efter att detta skrivits under och skickats tillbaka till Credento får man inom kort pengarna utbetalda till sitt bankkonto. Man kan också ansöka om ett låneskydd, vilket innebär att ens lånekostnader skyddas i det fall man drabbas av sjukdom eller arbetslöshet och har svårt att betala tillbaka de lånade pengarna. Credento privatlån är ett lån med annuitetsbetalning, vilket betyder att man betalar av samma summa på lånet varje månad under löptiden. Aktuella räntor och villkor kan man läsa om på hemsidan.

Vad är en betalningsfri månad?

Credento erbjuder något som de kallar för betalningsfri månad. Detta innebär att man har möjlighet att välja att inte betala in några pengar en viss månad om man har det särskilt svårt att få ekonomin att gå ihop. Om man använder sig av en betalningsfri månad förlängs automatiskt lånets avtalstid med en månad. Man har möjlighet att utnyttja en betalningsfri månad vid två tillfällen varje kalenderår. För att kunna utnyttja denna möjlighet måste man först ha gjort fyra inbetalningar.