Cash2you

Cash2you – låna trots betalningsanmärkning

Cash2you ger dig möjlighet att låna trots betalningsanmärkning

Cash2you är en långivare som framförallt utfärdar små privatlån med en relativt kort återbetalningsperiod. De skiljer sig från många andra kreditgivare och banker genom att erbjuda personer med en dålig kredithistorik en möjlighet att låna pengar. När det gäller privatlån, det vill säga lån utan säkerhet, är det ovanligt att en kreditgivare beviljar en person som dragit på sig en betalningsanmärkning ett lån. Detta eftersom man anser att kreditrisken blir för hög om låntagaren inte uppfyller de krav som en vanlig kreditprövning brukar innebära. Att Cash2you beviljar lån till personer med betalningsanmärkning betyder dock inte att alla kan låna pengar hos dem.

Vad krävs för att låna pengar hos Cash2you

Cash2you beviljar lån till alla som uppfyller deras grundkrav och också godkänns i deras kreditprövning. I det fall man har en betalningsanmärkning kan man ändå låna pengar hos Cash2you förutsatt att de bedömer ens framtida återbetalningsförmåga som hög. För att detta ska ske måste man bland annat ha en fast inkomst och inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden, eller vara försatt i konkurs. De övriga kraven för att ta ett privatlån hos Cash2you är att man ska vara minst 20 år eller kommer att fylla 20 år under nuvarande kalenderår, samt att man har ett svenskt personnummer och folkbokföringsadress.

Hur ansöker man om lån hos Cash2you?

För att låna pengar hos Cash2you besöker man deras hemsida och fyller i en ansökan. Genom att signera med e-legitimation eller BankID behöver man inte få några papper hemskickade utan allt sköts online. Efter att din ansökan skrivits under kommer Cash2you att behandla denna och sedan återkomma med ett besked om huruvida du blivit beviljad ett lån eller inte. Du kommer sedan att få pengarna insatta på kontot inom en till två bankdagar. Det finns möjlighet att få en påminnelse skickad via SMS när pengarna finns på kontot. Återbetalning av lånet sker sedan via autogiro. För aktuella villkor kan man besöka företagets hemsida.