BIGBANK

BIGBANK – snabba och säkra lån

BIGBANK grundades 1992 i Estland och har sedan dess växt till en av de största aktörerna på marknaden för privatlån i Baltikum. Företaget bedriver också verksamhet i Sverige, Finland och Spanien. Det som särskiljer BIGBANK från andra låneinstitut är att de är ovanligt flexibla och personliga. Genom att personligen bedöma vilken typ av låneavtal en person är lämplig för kan man utforma ett avtal som fungerar bra för båda parter.

Hur lånar man pengar hos BIGBANK?

Den som vill låna pengar hos BIGBANK behöver bara gå in på hemsidan och fylla i en låneansökan. En handläggare från BIGBANK återkommer sedan till dig med besked och hjälper dig med resten av ansökan i det fall du blivit godkänd för lånet. Efter att du fyllt i ett lånekontrakt och skickat tillbaka detta till handläggaren så har du normalt sett pengarna på ditt bankkonto inom två eller tre dagar. Du har upp till 84 månader på dig att betala tillbaka lånet, men kan självklart välja att betala tillbaka pengarna snabbare än så om du önskar. Lånet betalas tillbaka genom en inbetalningsavi som du får hemskickad en gång i månaden.

Varför välja BIGBANK?

När du ansöker om ett lån hos BIGBANK kan du känna dig säker på att du får tydlig information innan du skriver på lånekontraktet. Du har dessutom enligt lag 14 dagar på dig att ångra ditt lån om du så skulle vilja. För att få reda på exakt hur mycket du kommer behöva betala tillbaka varje månad kan du använda dig av den behändiga lånekalkylatorn på deras hemsida.

BIGBANK

Vilka krav ställs på låntagaren?

De enda krav som ställs på dig som vill ta ett lån är att du ska ha fyllt minst 20 år, är svensk medborgare eller har ett uppehållstillstånd sedan tre år tillbaka, samt att du inte har några betalningsanmärkningar. Du måste också ha en fast inkomst på minst 220 000 kr/år.