Bank Norwegian

Låna pengar hos Bank Norwegian   

                 banknorwegian

Bank Norwegian gör det möjligt att snabbt och smidigt låna pengar till bra villkor.  Banken är internetbaserad, vilket innebär att du ansöker om lån på deras hemsida. Bank Norwegian erbjuder flera olika typer av lån, som alla utgör en bra motvikt till alla de olika typer av SMS-lån som finns på marknaden. Ett privatlån hos Bank Norwegian tar mycket kortare tid att ansöka om i jämförelse med att till exempel låna på sin bostad. I de flesta fall får du dessutom en mycket mer fördelaktig ränta än vad ett topplån på bostaden kan erbjuda.

Hur lånar man pengar hos Bank Norwegian?

Det är mycket enkelt att låna pengar genom Bank Norwegian, men för att bli beviljad ett lån måste du dock uppfylla några krav. Dessa inkluderar dels att du är äldre än 18 år, något som gäller för alla typer av lån i Sverige. Utöver detta så måste du ha varit folkbokförd i Sverige under de senaste 36 månaderna, samt inte ha några betalningsanmärkningar. Bank Norwegian gör också en kreditupplysning för att få information vid sidan om dessa krav. Efter att kreditupplysningen tagits sätts din individuella ränta. Du har stora möjligheter till flexibilitet hos detta företag, och kan själv välja hur lång tid du behöver på dig för att betala tillbaka den lånade summan. Lånebeloppen ligger inom ett brett spann vilket gör Bank Norwegian till ett bra alternativ vare sig du snabbt behöver pengar till något litet, eller behöver ta ett större lån för att finansiera ett projekt som du vill sjösätta.

Slipp höga etableringsavgifter och få pengarna snabbt

En av fördelarna med Bank Norwegian är att du inte behöver betala särskilt höga etablerings- eller registreringsavgifter. Du har också möjlighet att få ditt lån relativt snabbt, förutsatt att du klarat av processen med kreditupplysning. Lånet signeras enkelt på deras hemsida med hjälp av din e-legitimation.